Wyszukiwarka
miejscowość:

rodzaj obiektu:

region:


Rozwiń rozwin

Urlop w Polsce
Znajdź na mapie
Panel użytkownika
login:

hasło:


( nie pamiętasz hasła? )( załóż konto )
Opinie i oceny noclegów
Autor: Jarek Woj
Data: 2017-10-26
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Pokoje Gościnne u Bartka
MYSZY W POKOJU!!! Całkowicie odradzam nocleg w tym "lokalu". W wynajętym, opłaconym z góry pokoju obudziły nas myszy chodzące po naszych rzeczach. Nie chcieliśmy robić problemów wynajmującemu, przeczekać do rana ale gdy myszy zaczęły drapać w tapczanie zdecydowaliśmy poinformować o sytuacji właściciela i wyprowadzić się z lokalu (godzina 4 rano). Jego reakcja jest nie do opisania. Najpierw próbował nam wmówić że myszy nie ma i się nam tylko wydaje, dopiero po namowach poszedł do pokoju sprawdzić i stwierdził że to nasza wina i my wpuściliśmy myszy z holu (czyli wynajmujący był świadomy że myszy w domu są). Gdy powiedzieliśmy że się wyprowadzamy obraził się na nas i po prostu wyszedł zostawiając nas na korytarzu. Po kilku próbach telefonicznych zszedł oferując nam inny pokój bez gwarancji że myszy w nim nie ma. Podziękowaliśmy, byliśmy już spakowani i chcieliśmy zwrotu za niewykorzystane noce. Właściciel znów sobie poszedł i dopiero po kolejnych telefonach przyniósł nam 50 zł twierdząc że więcej nie da i że myszy nie widział. Naprawdę próbowaliśmy się z Panem dogadać ale chamskie zachowanie na to nie pozwoliło. Właściciel nas okradł, nie przeprosił za sytuacje zachowywał się chamsko i niegrzecznie. Ponad to pokój niewywietrzony, prześcieradło może i wyprane ale na pewno nie świeże, za szafkami brud. Odradzamy w 100%. Żałujemy, że nie trafiliśmy na poniższe komentarze wcześniej, z części zamieszkałej przez właścicieli dobiegały krzyki, naprawdę nieprzyjemni ludzie, materialiści, nie zważają na klienta. Próba dogadania się następnego dnia także nieudana - Pan zablokował mój numer.

Autor: JixPioggede
Data: 2017-08-01
Ocena: brak oceny

Pensjonat Malinowy Chruśniak
Hello. And Bye.

Autor: Aspirlblulurn
Data: 2017-07-31
Ocena: brak oceny

PENSJONAT KASZEBE
Hello. And Bye.

Autor: Jarosław
Data: 2016-02-16
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Domki letniskowe w Rusinowie
Byłem i polecam!

Autor: Wiktor
Data: 2014-10-30
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

POKOJE U ANDŻELIKI
Nic nie wiem o noclegach , może są super. Natomiast obsługa w barze poniżej wszelkiej krytyki. Ogłaszają i reklamują obiady abonamentowe , nawet z dowozem do domu. Chciałem wykupić takowe na 2 dni , tak na próbę , razem na kwotę około 60zł. Tymczasem znudzona pani przy barze oświadczyła , że...nie praktykują tam takich transakcji. No cóż , gardzą takimi małymi kwotami , ale konkurencja nie pogardziła. Nie polecam.

Autor: Rafał D.
Data: 2014-08-15
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Leśniczówka SOSNÓWKA
Jedyne takie miejsce na ziemi, raj dla miłośników spokoju, leśnej ciszy, wędkowania. Gospodarze przemili, dbający o jakość naszego wypoczynku. Profesjonaliści i znawcy przyrody.Najchętniej bym nie polecał i zostawił Sosnówkę tylko dla siebie :)) Z tego miejsca wyjeżdża się z bagażem wspaniałych wspomnień.

Autor: Steven
Data: 2014-04-17
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Apartament Słoneczny*19 w Lemon Resort
Przepiękny apartament, wyśmienicie urządzony, cudowne widoki z obszernego tarasu. Żal było wyjeżdżać !!

Autor: Agnieszka
Data: 2014-02-05
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

KORAL
Polecam. Pensjonat nastawiony na przyjmowanie gości w milej i przyjaznej atmosferze. Właścicielka uśmiechnięta, miła i sympatyczna. Czysto, wygodnie. POlecam.

Autor: Asia
Data: 2013-10-07
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Pod Kogutem
Piękne miejsce, można spędzić tam interesująco czas z dziećmi na wakacjach w stylu farmerskim, dzieci były bardzo zadowolone z pobytu w Wiosce pod Kogutem, zimom również planujemy wybrać się na ferie w to miejsce. Polecam.

Autor: Marta z Łodzi
Data: 2013-08-15
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

KORAL
Polecam. Milo , czysto i wszędzie blisko.

Autor: Janomar55
Data: 2013-08-01
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Gospodarstwo Agroturystyczne CIS
Nie polecam wczasow w Cisach osobom niepelnosprawnym, bowiem nie ma możliwosci korzystania w restauracji z WC przy zamkniętych drzwiach, wózek wjeżdża do połowy.Jedzenie przeciętne i w małych ilościach.

Autor: niezadowolony
Data: 2013-07-22
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Willa Jasinek Pokoje Zakopane CENTRUM
Nie polecam!Własciciel niemiły,gburowaty,niepomocny.Żarówki w pokoju spalone,skrzypiące drzwi w pokojach gwarantują pobudkę z rana gdy tylko ktoś z pokoju wychodzi.Łazienka miniaturowa.Jedyny plus to lokalizacja

Autor: olaa
Data: 2013-07-09
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Ośrodek POLARIS z basenem
Przyjemny ośrodek z własnym basenem. Posiłki są smaczne a pokoje bardzo schludne. Ośrodek oferuje wiele atrakcji zwłaszcza dla dzieci

Autor: olaa
Data: 2013-07-09
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Ośrodek POLARIS z basenem
Przyjemny ośrodek z własnym basenem. Posiłki są smaczne a pokoje bardzo schludne. Ośrodek oferuje wiele atrakcji zwłaszcza dla dzieci

Autor: Niezadowolony
Data: 2013-02-18
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Old Town Atmosphere
Brud, Nie działała lodówka, w kuchni pleśń. Brak reakcji ze strony zarządzającego na te problemy.

Autor: Kinga
Data: 2013-01-17
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

KORAL
Byłam w tym roku w sylwestra. Naprawdę świetna atmosfera, właściciele mili, dyskretni. Wybieram się jeszcze na wakacje. Obiekt cieplutki, czysty i nowoczesny. Polecam.

Autor: Mirek Edynburg
Data: 2013-01-09
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Pokoje Gościnne u Bartka
Omijać szerokim łukiem.Atmosfera odstręczająca. Wszyscy zachowują się tam tak, jakby w pokoju obok była trumna z Babcią. Ogólnie atmosfera zakładu pogrzebowego: - zimno - nieprzyjemna atmosfera - właściciele chowają się po kątach i szpiegują każdy krok lokatorów z ukrycia Owszem taniocha ale kosztem dobrego samopoczucia.

Autor: Ewa
Data: 2013-01-07
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

Pokoje Gościnne u Bartka
Właśnie wróciliśmy z tej dziury.ODRADZAMY!!!!!ZOSTANIECIE TAM OKRADZENI I POTRAKTOWANI SAMI JAK ZŁODZIEJE. Sprawa znalazła finał na policji.Właścicielami tego przybytku są ludzie o znikomej kulturze i obyciu.UWAGA:na miejscu okazuje się ,że opłata dobowa obejmuje tylko nocleg!!!!Trzeba dopominać się o włączanie ogrzewania i ciepłej wody.Śmieci piętrzą się i walają w tzw.aneksie jadalnym. Niekończący się papierosowy smród i zimno jak w psiarni.Weźcie własne śpiwory lub pościel bo tam na Was czekać będzie trzydziestoletni barłóg wątpliwej czystości.Dodatkowo polecamy wykupienie ubezpieczenia od złamań ze względu na skandaliczny stan posesji(właścicieli to nie wzrusza),jeżeli uda Wam sie bezpiecznie pokonać "lodowisko" przed domem to jesteście uratowani :) Trzeba się liczyć z tym ,że gospodarze kwaterują wszystkich jak leci: drechów, pijanych tirowców ,discopolowców ,tak wiec przygotujcie się na urlop pod tytułem 'Ekstremalna Wiejska Przytupaja'. Jeżeli ktokolwiek twierdzi,że miejsce to i właściciele spełniają jakiekolwiek standardy to znaczy,że mają bardzo małe pojecie o tym jakie minimalne normy w Polsce i na świecie są dopuszczalne. Nie wystawiamy żadnych gwiazdek i nikomu nie polecamy. Zgodność oferty z rzeczywistoscią - ŻADNA

Autor: zadej
Data: 2012-09-08
Ocena: gw_agw_bgw_bgw_bgw_b

domki nad jeziorem n
nic sie nie zgadza; droga do jeziora tylko dla wedkarzy. Dojazd do domku najlepiej samochodem terenowy. Odradzam przyjazd z malymi dziecmi (a jezeli - to wozek dzieciecy zostawcie Panstwo w domu, bo nie ma szansy na jego uzycie) i ze starszymi osobami z uwagi na beznadziejne drogi; spacerki tylko w okolo domku. Z uwagi na polozenie domku (a nie z powodu pogody) plaga komarow (teren raczej mokrawy). Okoliczne lasy nie nadaja sie na spacer. Na grzyby tylko samochodem. Jezeli chodzi o domek to wyposazenie jest naprawde dobre. Wszystko co potrzeba jest na miejscu. Byloby niezle, gydyby nie ten brod i jeszcze raz brod. Czesciowo dzieki poprzednikom (ale nie wiecej, jak 30%), pozostale 70% z winy wlascicieli. Ten domek nie byl sprzatany od wiekow, caly parter klei sie od brudu, tak samo, jak stojaca na parterze pomaranczowa kanapa ( pod jej poduszkami smieci, uzywane chusteczki do nosa itp. ; obrzydliwosc). W rownie obrzydliwym stanie znajduje sie materac (albo raczej to, co z niego zostalo) w malym pokoiku. Strzebki wnetrza, bez materialu, jak mozna takie cos proponowac do spania? Koce czarne, nie do uzycia (z tego, co widac, spaly na tym psy). Aha, wlasciciele pojawiaja sie na dzialce na okraglo. Czyli - szkoda pieniedzy, zmarnowany urlop - niegdy wiecej Montana. Ale - Kaszuby sa przepiekne, polecam z calego serca. I co najwazniejsze, takich Montana nie ma duzu.

Autor: Mariola Delig
Data: 2012-08-13
Ocena: gw_agw_agw_agw_agw_a

Morska Bryza
Bardzo polecam wakacje u Państwa Dąbrowskich. Gospodarze przemili i bardzo życzliwi.Było super . Pozdrawiam gospodarzy.

strona: 0 1 2 3

Strona główna | Wyszukiwarka | Miejscowości | Opinie | Oferta |FAQ | Mapa strony | Regulamin | Polityka prywatności | Kontakt

Copyright © 2008-2011 Polska-Urlop.pl

Sedecznie zapraszamy do zapoznania się z promocjami w poniższych regionach
Beskidy Bieszczady Góry Świętokrzyskie Karkonosze Kaszuby Pieniny Pojezierze Pomorskie Półwysep Helski Sudety Tatry i Podhale Warmia i Mazury Wybrzeże Bałtyckie